Opbergmeubel compona highboard

Opbergmeubilair

Ook een overzichtelijk en opgeruimd kantoor spelen een belangrijke rol op ons welzijn tijdens het werk. Het zorgt voor rust en een productieve werkdag. Met opbergmeubilair zoals ladenblokken en opbergkasten streven we naar een clean desk en werkruimte.

Ladenblokken

Gebruik ladenblokken om je terugkomend werkmateriaal dicht bij de hand te hebben en weg te bergen. Dit zorgt niet enkel voor een overzichtelijkere bureautafel maar ook voor een productievere werkdag.

Opbergmeubelen ladenblok

Opbergkasten

Werkmateriaal of papieren kunnen snel blijven liggen op je werktafel. Met onze opbergkasten kan je die ordelijk wegbergen en creëer je een clean office en desk.

Opbergmeubels kast kantoor palmberg

Maatwerk

Maatwerk begint bij jou. We luisteren naar je noden en benodigdheden en analyseren je werkomgeving. Met deze informatie stellen we opbergmeubilair voor die voor jou het het meest praktisch uitkomt. Dit gaat van ladenblokken met genoeg pennenladen, tot opbergkasten die precies tussen de muur en de deur passen.

Lade blokken bureau maatwerk

Akoestiek

Opbergmeubilair kan een grote rol spelen in de akoestiek van je werkruimte. Dankzij onze opbergkasten die voorzien zijn van geïntegreerd akoestisch materiaal, worden vele geluiden weggefilterd.

Meer over akoestische oplossingen
Opbergmeubel akoestische wanden

Design

De functies van opbergmeubilair gaan nog verder dan het wegbergen van materiaal en akoestiek. Het zorgt ook voor een meerwaarde in de kantoorruimte op vlak van indeling en interieur. Klassiek of modern? We beschikken over een groot gamma om met een mooi design naar buiten te komen die past in jullie huisstijl.

Opbergmeubelen kantoor design

Totaalprojecten

Naast opbergmeubilair kunnen we ook zorgen voor je totale kantoorinrichting. We denken mee van A to Z: binnenschrijnwerk, akoestiek, digitale schermen, vergaderzalen … Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners en specialisten.

Meer over totaalprojecten
Opbergmeubels kantoor totaalprojecten
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be