Ergonomisch totaal kantoor inrichting

Totaal
kantoorinrichting

Klaar voor een futureproof werkomgeving? Ergodôme begeleidt je van ontwerp tot aankleding met focus op een productief en mensgericht kantoor. Samen met onze partners nemen we de verschillende aspecten van je kantoor onder de loep en zorgen we voor een aantal slimme ingrepen om de werkdynamiek en het welzijn van medewerkers te verbeteren.

Ergonomie is altijd het vertrekpunt

Elk kantoor richten we in met zorg voor de mensen die er werken. Dit gaat verder dan voorkomen van lichamelijke klachten en zorgen voor de juiste houding. We zorgen voor meer dynamiek in de werkdag die helpt voor meer persoonlijke focus, minder stoorzenders bij samenwerkingen, efficiënt klanten ontmoeten, ...

Ergonomie op kantoor

Een duurzame totaalinrichting door onze experts

Van analyse tot grondplan

Na een grondige analyse van de beschikbare ruimte tekenen we een plan uit voor je kantoor met oog voor je (toekomstige) groei. Zowel in-house of in samenwerking met je architect.

Een werkomgeving beperkt zich niet enkel tot je kantoren. We zorgen ook voor de inrichting van je inkomruimte, wachtzone, eetruimtes, balies, vergaderzalen, ... Volgens ons activity-based kantoorconcept zoeken we voor alles de juiste bestemming.

01 Grondplan kantoorinrichting

Nieuwbouw of renovatie

Voor zowel nieuwbouwprojecten als herinrichting van bestaande kantoorgebouwen tekenen wij de meest performante indeling uit. Dit kan met volledig nieuw kantoormeubilair of met integratie van bestaand bureaumeubilair. We maken de analyse voor jou en komen met voorstellen op maat van jouw situatie.

02 Gilles wynant ergonomisch adviseur ergodome licht

De juiste kleuren en accenten

We maken een moodboard op om de juiste kleurcombinaties, stoffen en materialen te bepalen. Rekening houdend met de laatste trends zoeken we naar een inrichting die bij de identiteit en cultuur van jouw bedrijf past.

03 Moodboard kantoor totaalproject

Uitwerking van A tot Z

Zowel de volledige uitvoering als de werfopvolging nemen we op ons zodat jij daar niet wakker van hoeft te liggen. Dit in samenspraak met jouw of onze aannemers.
Van begin tot einde ondersteunen we jou in elke fase. We stellen ons flexibel op en luisteren steeds naar je wensen en behoeftes.

04 Kantoorinrichting van a tot z

Zij werken al futureproof

Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje bij onze voorgaande projecten of ontdek al onze happy customers.

Onze realisaties
Ergonomisch kantoor zit sta PGS
Ergodome experience center

Laat je begeleiden door onze experts

Een idee krijgen hoe wij je bedrijf kunnen helpen omschakelen naar een futureproof werkomgeving? Kom langs in ons Experience Center en laat je inspireren.

Rugleeftijd.be