soft seating kantoor

Soft seating

Naast het creëren van een gezonde omgeving worden kantoren steeds meer omgevormd tot een aangename werkplek en dus ook huiselijker aangekleed. Soft seating is de vaknaam voor zacht zitmeubilair om wat extra sfeer en gezelligheid in jouw werkplek te brengen. Met hun eigentijds design zorg je ook direct voor eyecatchers in het kantoorgebouw.

Van vergaderen tot ontspannen

Kantoren evolueren naar slimme systemen met verschillende zones in functie van de taak die medewerkers op een bepaald moment willen uitvoeren. Soft seating oplossingen bieden een leuke invulling van deze zones met fauteuils, sofa’s en zitbanken aangepast aan de nood van de medewerker. Zowel voor een kort moment van ontspanning als voor creatieve meetings of voor tijdelijke taken zoals e-mails checken en bellen.

Soft seating op bureau

Ontvang in stijl

Soft seating zitmeubilair worden vaak ingezet in loungeruimtes, coffee corners en cafetaria’s of als een akoestische afzonderingsplek in een open ruimte. Ontvang bezoekers en medewerkers in een warme ontvangstruimte of receptie met een zetel of fauteuil. Zo creëer je een warme en gastvrije omgeving en een goede eerste indruk. Wat jouw bedrijfsimago weer ten goede komt.

Soft seating inrichting
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be