Ergonomische muis

Ergonomische muizen & compacte toetsenborden

Tijdens onze computertijd maken we meer dan 53 procent gebruik van een muis. Het kiezen van een goede muis is dan ook belangrijk. Op die manier vermijd je klachten zoals RSI. Om je reikafstand al te verkleinen naar je muis gebruiken we een compact toetsenbord. Door de compactheid moet je niet verder gaan dan de breedte van jouw lichaam en reduceer je pijnlijke arm- en handspieren.

Bestel hier online.

Verticale muizen

Bij verticale muizen wordt de muis vastgepakt in een 'hand schud' houding. Door deze houding buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien. Wat zorgt voor een lagere spieractiviteit in de onderarm dan bij een standaardmuis.

Koop online
Verticale muis

Horizontale muizen

Onze horizontale muizen zijn een combinatie tussen een standaard muis en verticale muis. Door de ontspannen platte houding van je hand hoef je de muis niet vast te grijpen en kunnen je handspieren rusten. Bovendien zijn deze verkrijgbaar in 3 maten en voor links- en rechtshandigen. Handig toch!

ergonomische hulpmiddelen muis

Compacte toetsenborden

Onze compacte toetsenborden zijn smaller dan de universele versies. Waarom? Door het te versmallen moeten onze armen minder geforceerde bewegingen maken. Ook kan je hierdoor je muis dichter bij je toe trekken wat zorgt voor een minder overbelaste muisarm.

Ergonomisch toetsenbord
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be