Varier

Varier kniestoel Thatsit Homeoffice

Een actieve zithouding met Varier

Door onze levensstijl zijn we rap geneigd een zittende houding aan te nemen, op het werk, bij ons thuis, op school, enz. Terwijl ons lichaam ontwikkelt is om veel in beweging te zijn. Met dit uitgangspunt baseert Varier zich bij het ontwikkelen van hun zitmeubilair op beweging voor het lichaam. Met als doel het transformeren van een passief zittende houding naar een actief zittende houding.

Varier kniestoel Variable Plus

Kniestoelen

De kniestoelen van Varier stimuleren een open en dynamische zithouding waardoor je rug zijn natuurlijke kromming behoudt en de ademhaling wordt verbeterd. De stoel geeft je lichaam de vrijheid om zijn eigen balans te vinden, waardoor je rug- en buikspieren actief blijven. Deze ‘actieve zithouding’ voorkomt niet alleen gespannen rug- en nekspieren, maar verbetert ook de bloedsomloop en het zuurstofpeil, en daardoor je concentratie en creativiteit tijdens het werk.

Meer over kniestoelen
Varier kniestoel Variable

Zit-sta krukjes

De zit-sta krukjes van Varier zorgen voor een rechte, dynamische houding en houdt het lichaam in balans. De hoek van de knieën wordt groter en zorgt voor een betere bloedcirculatie. Ook de bewegende voet zorgt ervoor dat je continu in beweging blijft.

Meer over zit-sta krukjes
Varier krukje Move

Stoelen

Ook voor passief aan tafel zitten vond Varier een oplossing. Door een verborgen kantelmechanisme in hun stoelen kan je naar achter leunen en is de onderrug goed ondersteund.

varier stoel social chair

Relaxen

Ontspannend bewegen? Ook in Varier hun zetels zit een kantelmechanisme om naar achter te kunnen leunen. Omdat ook de benen hun rust verdienen is er een bijhorend voetenbankje.

Ergonomisch relaxen
Varier relaxzetel Peel
Ergodome showroom detail

Eens praten met onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be