Ergonomische zit-sta bureaus helpen je om te variëren van houding. Dit is bijna niet meer weg te denken uit de gezonde, dynamische werkomgeving. De afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een betere doorbloeding, zuurstofopname, maar vooral een actiever en gezonder lichaam.

Standaardnormen voor bureautafels zijn nutteloos omdat we allemaal verschillend zijn! Ergonomische zit-sta bureaus kunnen zowel manueel als elektrisch in hoogte ingesteld worden en dus aan ieders behoefte aangepast worden. Op die manier is makkelijk om recht te staan zonder ongemakken. 

Ontdek hier meer voordelen en tips over rechtstaand werken

zit-sta bureau functies en afwerking

Je kan kiezen uit een groot aanbod aan afmetingen en afwerkingen. Het werkblad kan verkregen worden in verschillende materialen zoals eik, walnoot, betonlook, effen, melamine, soft touch, ... De grootte en de dikte van het blad zijn op maat verkrijgbaar volgens de wensen van de klant. Ook in vorm zijn er diverse oplossingen. Leuke opties zoals een memoryfunctie, docking stations en kabelgoten maken jouw standing desk compleet. Op die manier wordt deze actieve bureau ook perfect in jouw interieur ingepast.

Bureau-inrichting

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Op aanvraag kan een voorstel opgemaakt worden om van je kantoor of thuisbureau een ergonomische, gezonde werkplek te maken en om deze zo praktisch mogelijk in te richten. Onze vakmensen helpen je graag verder.