Ergonomisch werken, werkt beter

Ergonomisch werken hoofdfoto
Kantoorinrichting van a tot z
Kantoorinrichting van a tot z

Zo blijf je nek- en rugproblemen voor, verhoog je het mentaal welzijn en heb je energie over voor de leuke dingen na het werk.

Ergodôme at work

Afwisseling en dynamiek zijn dé sleutelwoorden voor een productieve werkplek. Ergodôme zet in op een uitbreiding van zijn assortiment en expertise om je daar als bedrijf in bij te staan. En dat gaat over meer dan meubelen alleen.

Altijd een oplossing op maat

Onze experts luisteren naar jouw verhaal, analyseren de pijnpunten en bieden concrete oplossingen om ergonomisch te werken. Het resultaat? Gezonde en energieke medewerkers die elke dag het beste van zichzelf kunnen én willen geven.

Ontdek onze aanpak
ergonomische bureaustoel op maat

Bezoek ons Experience Center - ergonomie meets technologie

Is jouw kantoor aan renovatie toe? Of ben je een nieuw kantoor aan het bouwen?

Boek dan zeker een inspirationele tour in ons Experience Center in Waregem, waar IT en ergonomie samenkomen. Ontdek er de nieuwste digitale technologieën en ervaar de voordelen van ergonomisch design in een exclusieve kantooromgeving.

Boek jouw experience tour
Ergodome experience center

Totaalprojecten

Naast ergonomische oplossingen kunnen we ook zorgen voor je totale kantoorinrichting. We denken mee van A to Z: binnenschrijnwerk, akoestiek, digitale schermen, vergaderzalen … Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners en specialisten.

Over totaalprojecten
ergonomie op kantoor realisatie vind

Advies & coaching

Ergonomie is een werkwoord. Om gezond te werken, moet je elke dag voor voldoende afwisseling zorgen. Onze ergonomiecoach toont je de weg en spoort jou en je medewerkers aan om dynamisch te werken dankzij handige tips.

Meer over onze services
Advies en coaching ergonomie voor bedrijven

laat je

inspireren

ergonomisch werken magazine ergodome

Download onze nieuwste magazines

Ontdek de positieve invloed van ergonomie op je team en op je bedrijf. Maak ook kennis met onze ergonomische office solutions en vind concrete ideeën om je werkplek een stevige upgrade te geven.

Ja, inspireer mij
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be