Green Sleep staat voor duurzaam en ecologisch slaapcomfort voor een gezonde nachtrust! Het is de perfecte match tussen ecologie en ergonomie.

Een uitgerust gevoel 's morgens? Geen pijn aan de rug als je opstaat? Niet liggen woelen in bed? Geen toxische stoffen in je bed? Makkelijk inslapen?
Na dertig jaar wetenschappelijk onderzoek en feedback van duizenden klanten weten we dat er drie voorwaarden zijn voor een gezonde slaap.
1. diepe slaap: herstel/regeneratie lichaam
2. ergonomische ondersteuning wervelkolom: correcte lichaamshouding + rechte rug
3. gebruik van niet-toxische materialen: geen allergieën en betere temperatuurregulatie

Deze drie voorwaarden worden door Green Sleep vervuld. We doen dit dankzij een oplossing op maat

100% ERGONOMISCH

We maken zelf een eco matras op maat van jouw lichaamsbouw dankzij de puntelastische kern in 100% natuurlatex.

Green Sleep matras op maat met natuurlatex

Natuurlatex is puntelastisch en isotropisch, waardoor het identiek in alle richtingen en rekbaar is en zich dus perfect aanpast  Met onze Hevealatex bouwstenen in verschillende hardheden bouwen we de matras die je de juiste ondersteuning en genoeg drukverlagend comfort biedt waar nodig. Bovendien zorgt het grote raakvlak voor minder tegendruk en wordt onze slaap minder onderbroken door keren.

Dit op maat van jouw lichaamsbouw en persoonlijke slaapanalyse.  Zelfs ook dubbele matrassen maken wij volledig op maat!

100% NATUURLIJK

Bij de keuze van grondstoffen houdt Green Sleep rekening met heel strenge criteria.

En wat blijkt? Enkel natuurlijke grondstoffen voldoen aan die strenge normen. De natuur biedt ons dus perfect de mogelijkheid om op een milieubewuste manier het ideale slaapsysteem te maken. Alle grondstoffen die Greensleep gebruikt voor het maken van haar ecologische matrassen zijn dan ook natuurlijke producten:

natuurlijke grondstoffen van een Green Sleep matras

De combinatie van de Hevea natuurlatexkern en hoezen vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen - zoals organisch katoen, texel wol, vlas en zijde - zorgen voor een niet-toxische slaapomgeving.  Zo ademen we minder giftige stoffen in met minder allergieën als gevolg.

Bovendien zijn deze materialen van nature uit vochtafdrijvend, temperatuurregulerend en ventilerend, waardoor je het niet te warm of te koud hebt tijdens de slaap. De hoe voelt droog en lekker warm aan in de winter. Tijdens de zomer is ze fris ademend en vochtgeleidend. Want de temperatuur in bed kan een slaapstorende factor zijn. Je valt makkelijker in slaap als je een aangenaam, comfortabel gevoel hebt. Wie te warm of te koud heeft, zal veel moelijker in slaap vallen, beginnen woelen en daardoor minder diep slapen. Met matrashoezen en het bedtextiel van Green Sleep pakken we dit probleem aan.

Alle grondstoffen die Green Sleep gebruikt worden door externe instanties gecontroleerd en zijn tot aan de bron traceerbaar.