Bioswing

Bewegen terwijl je zit
Bioswing ergonomische bureaustoel
Ergodome Dynamisch Office

Beweegbureaustoel

De getuigenissen van mensen die langdurig op een Bioswing®-bureaustoel werken, spreken voor zich: ‘zeer licht’, ‘bijna zwevend’, ‘als gewichtloosheid’, ‘extreem aangenaam’. De Bioswing® bureaustoel heeft een wonderbaarlijk effect op de gebruikers…

Bioswing 360 bureaustoel bekkenbalans

Het Bioswing syteem

Instelling op maat

Eerst en vooral is een goede instelling van de stoel op het lichaam van de gebruiker van groot belang.

01 Bioswing instelling op maat

Harmonie met je lichaam

Het bioswing-systeem in deze bureaustoel zorgt voor een harmonie tussen jouw lichaam en de stoel. Er wordt een samenspel gecreëerd tussen bewegingen, hersenen, de ergonomische stoel en jouw spieren.

02 Bioswing systeem harmonie tussen lichaam en stoel

Ondersteuning van de wervelkolom

Het systeem in de stoel geeft voortdurend bewegingsprikkels aan de spieren die de wervelkolom ondersteunen. Op die manier is er een continue automatische beweging ter hoogte van de rugwervels en tussenwervelschijven.

03 Bioswing systeem ondersteuning wervelkolom

Activatie rugspieren

De rugspieren die je wervelkolom stabiliseren worden zo geactiveerd waardoor ze goed doorbloed worden. Deze doorbloeding zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat toxinen worden afgevoerd en bijgevolg rugpijn verdwijnt.

04 Bioswing activatie rugspieren
Ergodome Zitneiging Office

Hellende zitneiging

Niet enkel ergonomisch zitten is van belang maar ook het afwisselen van je houding. Zelf daar heeft Bioswing ook aan gedacht. Door hun ingebouwd hellend zitvlak kan er ook een zit-sta houding aangenomen worden. Zo heb je bij Bioswing een ergonomische bureaustoel en kruk in één.

Bioswing hellende zitneiging
ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be