Bioswing instelling op maat
Ergonomie Overzicht

Bioswing, bewegen terwijl je zit

De getuigenissen van mensen die langdurig op een Bioswing®-bureaustoel werken, spreken voor zich: ‘zeer licht’, ‘bijna zwevend’, ‘als gewichtloosheid’, ‘extreem aangenaam’. De Bioswing® bureaustoel heeft een wonderbaarlijk effect op de gebruikers…

Het Bioswing systeem

Het bioswing-systeem in deze bureaustoel zorgt voor een harmonie tussen jouw lichaam en de stoel. Er wordt een samenspel gecreëerd tussen bewegingen, hersenen, de ergonomische stoel en jouw spieren. Het systeem in de stoel geeft voortdurend bewegingsprikkels aan de spieren die de wervelkolom ondersteunen. Op die manier is er een continue automatische beweging ter hoogte van de rugwervels en tussenwervelschijven. De rugspieren die je wervelkolom stabiliseren worden zo geactiveerd waardoor ze goed doorbloed worden. Deze doorbloeding zorgt er op zijn beurt dan weer voor dat toxinen worden afgevoerd en bijgevolg rugpijn verdwijnt.

Afwisseling

Daar stopt het echter niet. Zoals eerder gezegd heeft uw werkhouding ook invloed op de neurale netwerken, vermoeidheid... De bioswing zorgt ervoor dat je prestatievermogen verhoogt, de concentratie stijgt en het vermoeidheidsgevoel afneemt. Dit bewijst dus nog maar eens hoe belangrijk jouw werkhouding is. Zorg tijdens je werkdag dat je voldoende afwisselt tussen zitten en staan. Bij Ergodôme hebben we heel wat verschillende stoelen en ander meubilair om een ergonomische houding te verzekeren.

Rugleeftijd.be