Lange vergadertafel realisatie

Forum Advocaten

Antwerpen

Forum Advocaten uit Antwerpen zet de stap naar een ergonomisch kantoor samen met Ergodôme. Bij de opdracht houden we rekening met alle behoeftes van de werknemers en wordt iedere ruimte met behulp van onze ergonomie-expert ingericht in functie van een concrete nood.

1.Individuele werkplek

De werkplek van elke medewerker werd voorzien van een ergonomische bureaustoel instelbaar op lichaamsbouw, een elektrische bureau in hoogte verstelbaar en een monitorarm om het beeldscherm te bevestigen. Bovendien krijgt iedere tafel een kabelgoot en kabelworm om alle kabels netjes weg te werken. Alle troeven voor een productieve en energierijke werkdag zijn aanwezig.

2. Vergaderzaal

Om in alle focus te vergaderen is de volledige vergaderzaal voorzien van akoestische zijwanden. Aan de lange vergadertafel kan plaats genomen worden aan onze dynamische passe-partout vergaderstoel. Deze stoel beschikt over een schommelmechanisme die de gebruiker toelaat om zijn/haar spieren blijvend te activeren tijdens het vergaderen.

3. Ontmoetingsruimte

Bij de ontmoetingsruimte wil Forum Advocaten haar bezoekers meteen een vertrouwelijk en ontspannen gevoel geven. Om privacy te behouden bij het gesprek is de ruimte voorzien van akoestische zijwanden. De ontspanning creëren we door de bezoeker een keuze te geven tussen een zittend of rechtstaand gesprek. Dit is mogelijk door ons rond vergadertafeltje in hoogte verstelbaar. Zelf een derde optie is mogelijk dankzij onze zadelkrukjes om een 'zit-sta' positie aan te nemen.

4. 'War-room'

Bij de 'war-room' of samenwerkingsruimte is er nood aan voldoende creativiteit en engagement. Onze soft seating en zitballen zorgen voor aangenaam zacht zitmeubilair tijdens het brainstormen en overleggen. De keuze uit 2 soorten zitmeubilair kan helpen bij wanneer een lange samenkomst een breekmoment nodig heeft. Om de concentratie hoog te houden is deze ruimte ook voorzien van akoestische zijwanden.

5. Focusruimte

Om individuele taken in alle rust te kunnen uitvoeren plaatsten we onze ergonomische cell chair. Een stoel waar je in een akoestische 'cocon' zit en voorzien is van een tafeltje om een laptop of notitieboekje op te plaatsen.

Rugleeftijd.be