Kantoorsetting met rh mereo 300 en grijze vergaderstoel

MVB Construct

Kuurne

Ervaren totaalaannemer MVB Construct koos bij het vernieuwen van hun kantoor voor een volledige ergonomische setting.

Eerst lag de focus op de individuele werkplek van de werknemer. Met een ergonomisch toetsenbord, ergonomische muis en ergonomische laptophouder zorgen we ervoor dat de werknemer over voldoende ergonomische hulpmiddelen beschikt om zijn armen en nek zo weinig mogelijk te belasten.

Om de monitorschermen op de juiste hoogte en positie te krijgen werden flexibele monitorarmen voorzien waarmee het scherm op ener welke positie kan geplaatst worden.

Ook voor het zittend "statische" werk zorgen onze ergonomische bureaustoelen voor voldoende beweging en spieractivatie tijdens de werkdag.

Voor de bureaus werden duo zit-sta tafels geïnstalleerd. De hoogte van je bureautafel is namelijk van cruciaal belang afhankelijk hoe de bureaustoel op maat is ingesteld. Bovendien kan er door de zit-sta functie door de medewerkers afgewisseld worden tussen zittend- en staand werk. Tussen beide bureaus bevindt zich een akoestisch paneel om de geluiden beter te dempen.

Het nodige juiste materiaal dicht bij de hand hebben heeft ook een grote invloed op de productiviteit van de werkdag. Alle invidividuele bureaus werden daarom ook voorzien van een beweegbare ladenblok met pennenlade.

Rugleeftijd.be