ergonomisch hoofdkantoor pgs group gistel

PGS Group

Gistel | Totaalinrichting

PGS Group vervaardigt al meer dan 30 jaar houten pallets en biedt daarnaast aanvullende logistieke diensten. Het bedrijft telt meer dan 40 sites verspreid over acht landen wereldwijd.

Nadat we eerder de vestingen in Oostende en Duitsland hadden ingericht, kregen we van PGS Group de vraag om mee te denken over de inrichting van het hoofdkantoor in het nieuwbouwcomplex Tourmalet in Gistel. Daar zijn momenteel zo’n 65 werknemers aan de slag.

Samen met de klant en de architect creëerden we een innovatieve werkomgeving op de groei van het bedrijf, waarbij de werkdynamiek en het welzijn van de werknemers centraal staan.

Luc grauwet ceo pgs group project ergodome

“Ergodôme heeft samen met de architect een grondplan uitgewerkt op basis van onze behoeften en wensen van de medewerkers. De inrichting, het meubilair en de kleuren doen onze bedrijfscultuur alle eer aan.”

ONTVANGSTRUIMTE

Ontvangstruimte met ruime balie, detailverlichting en zitruimte voor bezoekers.

INDIVIDUELE (FLEX)WERKPLEKKEN

Individuele werkplekken met duo-zit-sta-bureaus, akoestische tussenwanden, ergonomische bureaustoelen en zadelkrukken.

Luc grauwet ceo pgs group project ergodome

“Dankzij het advies van Ergodôme zijn onze werknemers zich meer bewust van het belang van ergonomie. Ze letten op hun zithouding en brengen ook meer beweging in hun werkdag.”

FOCUSRUIMTE

Akoestische pods waar werknemers zich ten volle kunnen concentreren of in alle stilte kunnen bellen.

DIRECTIEBURELEN

Ruime kantoren met individuele werkplek, ontvangsthoek en op maat gemaakte vergadertafel met aangepaste vergaderstoelen.

MEETING ROOMS

Op maat gemaakte vergadertafels met aangepaste vergaderstoelen.

COSY CORNERS

Gezellige hoekjes en ruimtes met comfortabele soft seating om klanten en bezoekers op een rustige en gezellige manier te ontvangen.

HOSPITALITY ROOMS

Onthaalruimtes en bar om klanten en bezoekers te ontvangen.

ONTSPANNINGSRUIMTES

Een lounge- en barruimte met zetels, hoge en lage tafels, en dynamische stoelen.

Luc grauwet ceo pgs group project ergodome

“Tijdens de inrichting van ons hoofdkantoor hoefde ik me nergens zorgen over te maken. Het team van Ergodôme leidde de eindfase van ons project in goede banen.”

Inside the project

"De mens is altijd het vertrekpunt." Onze office projectleider Gilles neemt je mee in het tot stand komen van het futureproof hoofdkantoor van PGS

Onze visie bij PGS Group
grondplan kantoorinrichting ergonomie
Rugleeftijd.be