Standing desk duo ergonomische bureaustoelen realisatie

Ullu Paletten for PGS Group

Muggensturm (Duitsland)

PGS Group is specialist in de houtverpakkingsindustrie en actief in 8 landen. Ze ondersteunen wereldwijd ondernemingen op logistiek vlak. Voor hun productiesite ‘Ullu Paletten’ in Duitsland was de CEO van de groep op zoek naar een dynamische werkplek met akoestische touch. We namen het kantoor volledig onder de loep en tekenden ergonomische oplossingen uit voor de vergaderzalen, de kantoorruimtes & de receptie.

In beide vergaderruimtes werden dynamische vergaderstoelen en zit-sta vergadertafels voorzien. Wat op zich de efficiëntie van een meeting verhoogt dankzij een actieve zithouding en de mogelijkheid om (afwisselend) rechtstaand te vergaderen. Het Fenix Soft Touch tafelblad van de vergadertafels zorgen voor een hoogwaardige en kwalitatieve uitstraling.

In de kantoorruimtes werd elke individuele werkplek voorzien van een ergonomische bureaustoel, volledig op maat instelbaar. Voor elk bureau werd een elektrische zit-sta functie gekozen, om zonder veel moeite af te wisselen tussen zittend en staand werken. De losstaande schuifdeurkasten dragen bij tot het clean desk principe.

Om de akoestiek in het kantoor te verbeteren, werden in elke ruimte akoestische & circulaire scheidingswanden op strategische punten gemonteerd.

In de ontvangstruimte ontwikkelden we een receptiemeubel volledig op maat, voorzien van akoestische panelen. Om zo de weergalm tijdens het ontvangst te dempen en zo aangenaam mogelijk te maken.

Rugleeftijd.be