Akoestische pod kantoor project ergodome

Pollet Group

Waregem

Pollet Group is een wereldspeler op het gebied van waterbehandeling. Het Waregemse familiebedrijf telt drie dochterbedrijven met elk een eigen expertise: Pollet Water Group (waterbehandeling), Pollet Pool Group (zwembaden) en Pollet Medical Group (medische wereld).

Het is niet altijd evident om een vergadering efficiënt te laten verlopen. Hoewel je samen met je team in een afzonderlijke ruimte zit, kunnen de omgevingsgeluiden je snel afleiden. Denk maar aan de collega die voor het hele kantoor telefoneert, de printer die alarm slaat omdat de papierlade leeg is of het groepje collega’s dat luidkeels over het weekend keuvelt.

Ook aan privacy ontbreekt het vaak tijdens een teammeeting. Er is altijd wel een collega die ongegeneerd binnenspringt om snel iets te vragen om vervolgens langer dan een kwartier te blijven hangen. Bij Pollet Group in Waregem behoren die afleidingen tot de verleden tijd dankzij de installatie van de akoestische HushMeet Office Pod.

Voordelen HushMeet Office Pod

De HushMeet Office Pod is een sterke oplossing om kantoorgeluiden te elimineren. Het ontwerp blokkeert omgevingsgeluiden en creëert een aangename vergaderomgeving voor maximaal 4 personen. Dat maakt de HushMeet ideaal voor teammeetings, brainstorms, videocalls en discrete gesprekken zoals het voeren van een evaluatiegesprek.

Daarnaast kan je de HushMeet individueel gebruiken als je bijvoorbeeld moet telefoneren. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de werknemers aangeeft dat ze het enorm afleidend vinden om collega’s te horen bellen. In de Office Pod kan je bellen zonder je collega’s te storen.

Naast de praktische voordelen, is de HushMeet Office Pod een aantrekkelijke eyecatcher voor jouw bedrijf. Het strakke design doet het goed op elke werkvloer en biedt een functionele meerwaarde voor je medewerkers en toekomstig talent.

Opbouw HushMeet Office Pod

1. Getemperde, gelaagde akoetsiche glazen deur met hoogwaardige handgreep
2. Gelaagde voor- en achterpanelen gemaakt van akoestisch glas
3. Akoestisch gevoerde stoffen panelen
4. LED-plafondverlichting met dimmer
5. Ventilatiesysteem geactiveerd door bewegingssensor
6. Optie om een TV scherm aan het centrale paneel op te hangen
7. Handmatige draaiknoppen voor licht en ventilatie
8. Stroommodule (stopcontact, USB-A, USB-C en RJ45)
9. Gestoffeerde zitbanken
10. Zwenkwielen onderaan

Installatie HushMeet Office Pod

De installatie van de HushMeet Office Pod nemen we voor onze rekening. Ons team komt na afspraak langs in jouw bedrijf om de pod van top tot teen te installeren. Daarna is de pod meteen klaar voor gebruik. Goed om te weten: je nieuwe vergaderruimte is makkelijk te verplaatsen dankzij de zwenkwielen onderaan de pod.

Rugleeftijd.be