Totaalinrichting ontmoetingsruimte soft seating traconord

Traconord

Steenvoorde

Traconord is het Franse zusterbedrijf van Valcke Prefab Beton (Vlamertinge). Om zijn ambities in Noord-Frankrijk kracht bij te zetten, investeerde de West-Vlaamse bouwreus in een gloednieuwe site in Steenvoorde.

Voor de kantoorinrichting schakelde CEO Charles Valcke onze expertise in. Samen met de andere aannemers creëerden we een lichtrijke werkomgeving waar design en ergonomie perfect blenden met de huisstijl van Traconord. Het gebouw werd vorm gegeven door AAVO Architecten.

"Onze nieuwe site in Steenvoorde moet dienen als visitekaartje om te tonen tot wat we allemaal in staat zijn.”

Industrieel design

Het nieuwe gebouw in Steenvoorde weerspiegelt de expertise van Traconord, namelijk het realiseren van industriële en agrarische bouwprojecten. Daarom kozen we voor strak meubilair dat het industriële karakter van het gebouw alle eer aandoet.

Ondanks het industrieel design voelt de inrichting allesbehalve koel aan. Dat is te danken aan het gebruik van planten, houtaccenten en tapijten.

Gelijkvloers met ontvangstruimte

De huisstijl van Traconord is overal in het gebouw terug te vinden. Starten doen we in de ontvangstruimte met de S-vormige soft seat zetels in het Traconord-groen. Het tapijt zorgt voor een warm accent en leidt naar de verschillende vergaderzalen.

Eerste verdieping met individuele werkplekken en vergaderzalen

De individuele werkplekken zijn verdeeld over twee grote eilanden die beide zijn voorzien van in hoogte verstelbare werktafels en Soji bureaustoelen. Ergonomische accessoires zoals de akoestische tussenwanden en schermverhogers bevorderen hier het comfort van de werknemers. Nog op de eerste verdieping vinden we de burelen voor managers en directie.

Tot slot kunnen werknemers hier terecht om te vergaderen of samen te werken. Eén ruimte is voorzien van een hoge tafel om rechtstaand vergaderen te stimuleren.

Tweede verdieping met eet- en opleidingsruimte

Tot slot belanden we op de tweede verdieping waar werknemers in een aangename setting kunnen lunchen. Het eten wordt hier geserveerd met een ergonomisch sausje. Zittend of staand lunchen? Op een stoel of barkruk? Bij Traconord is afwisseling dagelijkse kost.

Meetings, opleidingen of presentaties: de laatste ruimte in deze nieuwbouw dient voor allerlei doeleinden. Daarom kozen we voor makkelijk te verplaatsen meubilair. Zo zijn de tafels inklapbaar, stapelbaar en verrijdbaar op wieltjes.

Rugleeftijd.be