Duo zit-sta-bureau met zitbal en zit-sta-kruk

Wiels

Zwevegem

In de oude kantoren van firma Bekaert te Zwevegem vestigde het sterk groeiend bedrijf wiels zich. Een onderneming met focus op milieu, veiligheid en ruimtelijke planning bij overheids- en privéprojecten.

Bij hun nieuwe locatie werd de mooie kans benut om volledig vanaf nul te beginnen en een volledige nieuwe setting aan te gaan. Samen met architect Saskia Desmet zijn er verschillende ruimtes gecreëerd waar onze dynamische tools perfect voor de nodige ergonomische touch zorgden.

In de werkruimtes plaatsten wij werkeilanden met zit-sta functie waardoor de werknemer kan afwisselen tussen zitten en staan. Met de toegevoegde akoestische zijwanden aan de tafels wordt de concentratie en het kwaliteit van het geluid bevorderd. Tevens staat er ook bij iedere tafel een ergonomische bureaustoel en per locatie krukjes, deskbikes & zitballen ter beschikking. Op deze manier kunnen de werknemers ten volle genieten van een perfecte gevarieerde afwisselende en gevarieerde werkdag.

Iedere tafel beschikt ook over de nodige accessoires: laptophouders, documentenhouders, schermverhogers & monitorarmen om nekklachten aan te pakken of te preventief te vermijden.

Wiels, is een prachtig voorbeeld voor hoe een kantoor van de toekomst er zou moeten uitzien.
Om er ook voor te zorgen dat al onze ergonomische oplossingen juist gebruikt worden werd onze gebruikelijke opleiding, met alle nodige tips&tricks, voorzien voor alle medewerkers.

Niet enkel op kantoor maar ook voor het thuiskantoor wil wiels ergonomie hoog in het vaandel dragen. Daarom mochten we ook een home-office aanbod opmaken voor werknemers die deeltijds van thuis uit werken.

Rugleeftijd.be