Minder allergieën met natuurlijk slapen

De nacht wacht op jou

Daar is de nacht. Hij wacht op jou. Het zou voor iedereen een heerlijk moment moeten zijn: in bed te kruipen. Jammer genoeg horen we vaak het tegenovergestelde: veel mensen slapen slecht, hebben pijn van het liggen of voelen zich niet uitgerust ’s morgens.

De meeste slaapproblemen zijn nochtans gemakkelijk op te lossen omdat ze veroorzaakt worden door een onaangepast slaapsysteem. Wie veel ligt te woelen bijvoorbeeld, is meestal een zijslaper die te veel druk voelt aan de schouder waardoor hij of zij veel keerbewegingen maakt. We kunnen dit gemakkelijk oplossen.

Rugpijn

Wie wakker wordt met pijn aan de rug, ligt niet juist: de wervelkolom wordt niet of verkeerd ondersteund en je lichaam geeft een alarmsignaal. Heb je dit probleem? Hoog tijd om van matras te veranderen!

Uitgerust gevoel

Het jij het gevoel dat je ’s morgens helemaal niet uitgerust bent? De kwaliteit van je nachtrust wordt o.a. bepaald door de kwaliteit van je diepe slaap. Als je voldoende diepe slaap hebt, zal je je ’s morgens uitgerust voelen. Het is perfect mogelijk om de kwaliteit van je diepe slaap te verhogen.

Wil je te weten komen hoe wij je kunnen helpen om beter te slapen? Kom gerust langs en laat je door onze Slaaparchitecten adviseren. Want de nacht wacht op jou en je lichaam wil niet liever dan goed slapen.

Rugleeftijd.be