Harde of zachte matras

Kies je best voor een harde of zachte matras?

Er is geen vaste regel bij de keuze van de hardheid van de matras. Een goede matras is een matras die bij je lichaam past en die zich zoveel mogelijk aanpast aan de manier waarop je slaapt. Hou er wel rekening mee dat een goede matras je schouders laat inzakken als je op je zij ligt en dat je voldoende steun in je onderrug moet hebben als je op je rug ligt.

Al meer dan 30 jaar specialiseren wij ons in onderzoek en productontwikkeling rond slapen. Dankzij onze ervaringen met duizenden klanten slagen we erin om voor iedereen het best mogelijke bed te maken.

Toch beweerde men tot een tiental jaar geleden dat je op een harde matras moest slapen. “Zo hard als een plank” was het beste.

Natuurlatexmatras

Dat is ondertussen helemaal veranderd. Met natuurlatex van hoge kwaliteit bijvoorbeeld kan je een heel hoog niveau van puntelasticiteit halen, ook op lange termijn. En dat verandert de mogelijkheden rond kwaliteitsvol slaapcomfort.

Matras op maat van jouw lichaam

Nu kunnen we een matras op maat van elke persoon “bouwen” en ervoor zorgen dat je lichaam perfect ergonomisch ondersteund wordt. En de levensduur van de matras lijdt daar hoegenaamd niet onder, integendeel.

Ontdek het hier.

Rugleeftijd.be