Al tientallen jaren kan u bij Nirwana terecht voor gezonde en ergonomisch verantwoorde woon-, slaap- en werkoplossingen. Dit zal ook zo blijven, maar onder een andere naam…

Met gepaste trots melden wij u dat Nirwana overgenomen is door Ergodôme, ook specialist in ergonomische meubelen. Wij willen u in de toekomst graag verder helpen in uw zoektocht naar ergonomische producten en meubelen.

Optimaal comfort, de hele dag lang, daar gaan we voor! Of u nu rug- of nekklachten heeft, sukkelt met uw nachtrust, moeite heeft met rechtstaan uit de zetel, uit principe kiest voor ecologisch slaapcomfort of gewoon op zoek bent naar een super comfortabele relaxzetel, eetkamer of salon... bij Ergodôme bent u zeker aan het juiste adres.

Ergodôme heeft een indrukwekkende expertise opgebouwd met tonnen ervaring in ergonomie waarbij de persoonlijke aanpak centraal staat. De collecties in slaap- en zitcomfort werden sterk uitgebreid met nieuwe hedendaagse producten, concepten en modellen. De adviseurs gaan nog een stuk verder in het maatwerkverhaal en zoeken samen met jou naar de juiste oplossing. Ook de kantoorafdeling heeft een ware metamorfose ondergaan.

Net zoals in Nirwana vindt u bij Ergodôme Wilrijk de vertrouwde sterke merken zoals Stressless, Team 7Green Sleep, Flowsleeping, ... gepaard met het deskundige advies van onze experten.

We nodigen u dan ook graag uit om bij ons in Wilrijk langs te komen om de vernieuwde showroom te ontdekken en de nieuwe collectie “te voelen”.

Neem alvast eens een kijkje op onze website.

Welkom bij Ergodôme!
Ons team staat voor u klaar.