Een verkeerde houding van de wervelkolom in bed leidt vroeg of laat tot rugproblemen. Te veel druk op de tussenwervelschijven kan in het slechtste geval zelfs tot hernia's leiden. Als je 's morgens opstaat met een stijf of pijnlijk gevoel in je onderrug, of midden de nacht wakker wordt met rugpijn, is het hoog tijd om van matras te veranderen. Een matras op maat is de oplossing voor een ergonomisch correcte lighouding. We maken voor jou de ergonomische matras die bij je past.

In zijhouding moeten de wervels een rechte lijn vormen. In buikhouding moet de wervelkolom in zijn natuurlijke gebogen vorm blijven. Dijbenen en knieën moeten bij buikslapers dieper in de matras liggen zodat ze geen te grote druk op de onderrug veroorzaken. Ook bij rugslapers moet de wervelkolom in zijn natuurlijke vorm blijven.

Op welke matras slaap je het best? Een harde? Of beter een zachte? En wat is het belang van een ergonomische houding? Waarom is raakvlak belangrijk?

Bij Ergodôme gaan onze slaaparchitecten op zoek naar de matras die het best bij jouw lichaam past. Meer zelfs: we MAKEN een ergonomische matras op maat van je lichaam! Kom gerust langs en ontdek hoe we je kunnen helpen. Bovendien koop je bij Ergodôme rechtstreeks aan de producent.

	Ergonomische matrassen op maat | Rugpijn voorkomen | Nekpijn voorkomen | Slechte nachtrust