Ziekenhuisbed stijlvol

Zorgbed

Ben je minder goed te been zijn of revalideer je na een operatie of een ongeval, dan is een standaard bed vaak niet zo handig. Een ziekenhuisbed is niet bepaald mooi. Gelukkig is er een alternatief: een zorgbed. Dat is een luxueuze boxspring met de technologie van een ziekenhuisbed. Zo’n bed draagt letterlijk zorg voor je lichaam, is makkelijk in de hoogte verstelbaar en is stijlvol tegelijk.

Ongekend comfort

Wie extra bedrust nodig heeft, verdient een bed met het hoogste ligcomfort. Het zorgbed van Ergodôme heeft een elektrische bediening waarmee je de lighoogte en de ligpositie kan aanpassen. De boxspring heeft een uiterst stabiele hoog/laag verstelling dankzij de draagarmen. Ideaal wanneer je (tijdelijk) zorg nodig hebt.

Ergodome Zorgzetel

Hyper functioneel

Spaar je rug, schouders, knieën of andere pijnpunten. Bijvoorbeeld door je bed op te maken zonder te bukken of door makkelijk rechtopstaand onder je bed schoon te maken. Je bepaalt ook makkelijk zelf de in- en uitstaphoogte van je bed.

Zorgbed aanpasbaar hoogte

Mooi design

Wanneer de boxspring in de laagste stand stand staat, is het een premium boxspring zonder ‘zorguitstraling’ en een streling voor het oog. Het bed kan net zoals een gewone boxspring samengesteld worden met een stof naar keuze, een leuk hoofdbord en accessoires. Het hoog-laag bed kan gecombineerd worden met een vaste of elektrische boxspring, zo slaap je gewoon samen met je partner.

Zorgbed design
Ergonomie expert slapen

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be