Team 7

Duurzaam design in Antwerpen
TEAM7 eetkamer
TEAM7 slaapkamer
Team7 eetkamer tafel stoelen flaye notenhout
TEAM7 houten eettafel

Jouw Team 7 - verdeler

Bij TEAM 7 gaan ecologie, comfort en design hand in hand. De duurzame designmeubelen van TEAM 7 worden vervaardigd uit massief hout met respect voor de natuur en mens. Wij zijn uw TEAM 7-verdeler in Wilrijk, Antwerpen.

TEAM7 design hout

Duurzame materialen

De natuurhouten meubelen worden met de hand geproduceerd in Oostenrijk uit puur loofhout, formaldehydevrij verlijmd en met natuurolie veredeld. Het designmerk bevordert gezond wonen, vrij van schadelijke stoffen. Bovendien is het massief hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Team 7 duurzame materialen

Oog voor ergonomie

Ook Team 7 concentreert zich op het maken van maatmeubels die het leven van de mens gemakkelijker maakt. Via hun uitschuifbare tafels kan je in enkele momenten je tafel omtoveren tot een smallere of bredere tafel. Ideaal om plaats te besparen thuis en toch wanneer het nodig is de tafel uit te klappen.

TEAM7 girado tafel uitschuifbaar

Bedkaders in massief hout

Kies voor een gezonde, rustgevende slaap met een natuurhouten bedkader. Bovendien straalt je slaapkamer volledige rust uit voor het slapen gaan.

TEAM7 massief houten bed Riletto
Ergonomie expert uitleg

Eens praten met onze experts?

Maatwerk begint bij een goed gesprek. Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we je ergonomisch advies geven. Bij ons in de showroom, of gewoon bij je thuis.

Rugleeftijd.be