Ergonomisch advies op kantoor

Vind samen met onze ergonomie experten een oplossing op maat

Jouw werk en dat van je team nog vlotter maken, dat zien we als een persoonlijke missie. Dat doen we door jouw comfort te verhogen op de werkvloer. Enerzijds met meubilair dat begrijpt hoe je lichaam werkt, anderzijds met concrete tips die je uit je stoel halen.

We luisteren en maken een juiste analyse

Om tot in de puntjes te begrijpen hoe jouw bedrijf en jouw werknemers het best geholpen kunnen worden, komen we naar je toe. We luisteren naar jullie klachten, graven naar dieperliggende oorzaken en stellen oplossingen op maat voor.

01 Werkplekanalyse meetingpod

Een oplossing op maat

Met de analyse van jouw bedrijf in de hand, loodsen onze ergonomie-experts jou door het aanbod in onze showroom. Neem uitgebreid de tijd om stoelen en tafels uit te proberen en een keuze te maken die perfect aansluit bij jouw toekomstplannen - maar ook bij je interieur.

02 Ergonomisch advies inrichting kantoor

Op kantoor geleverd én geïnstalleerd

Bij Ergodôme vinden we service belangrijk. Nadat je je kantoormeubilair hebt kunnen testen in onze showroom, leveren en installeren we alles bij jou op kantoor, helemaal volgens jouw aanwijzingen. Want wij slapen pas op beide oren als elke detail juist zit.

03 kantoor inrichting advies

Voel je het verschil?

De beste manier om je materiaal te testen, is natuurlijk om er dag in dag uit mee te werken. Voel je dat er nog wat schort? Dan komen we graag langs om daaraan te verhelpen door de instellingen aan te passen of je een andere oplossing voor te stellen. Het moet goed zitten, letterlijk en figuurlijk.

04 Thuiswerkplek bioswing neksteun

Totaalinrichtingen

Wij denken graag mee over de volledige inrichting van een futureproof werkomgeving voor jouw bedrijf. Onze experts begeleiden je van ontwerp tot aankleding. Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners en specialisten.

Over totaalinrichtingen
Totale uitvoering kantoorinrichting

Gegarandeerd tevreden

Bij Ergodôme geloven we dat er voor elk lichaam een perfecte werkomgeving bestaat. Maar uiteindelijk kun jij alleen voelen wat echt goed zit. Neem daarom de tijd om je meubel te testen. Toch niet helemaal dat? Dan zoeken we verder naar de oplossing die jou op elk punt ondersteunt.

  • Test je stoel 7 dagen uit, gratis!

  • Deskundig advies door een expert

  • Een oplossing op maat

  • Ergonomisch, dus goed voor je rug

  • Verlicht en voorkomt rug- en nekpijn

ergonomie expert kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Ergonomisch advies op kantoor

Eens praten met
onze experts?

Omdat elk lichaam anders is, luisteren we eerst naar wat jij nodig hebt voor we jou oplossingen aanreiken. Bij ons in de showroom, of gewoon bij jou op kantoor.

Rugleeftijd.be