Hoge vergadertafel modern kantoor

Spot 40

Nieuwpoort

Het interieur van je woning of bedrijfspand onder handen nemen is geen gemakkelijke opdracht. Met deze insteek creëerde Spot 40 een creatieve inspiratieruimte die rekening houdt met alle huidige interieurtrends. Ergodôme kreeg de eer om diverse kantoorruimtes onder handen te nemen. Een klus die we maar al te graag aangaan.

Bij de invulling van de individuele werkplek plaatsten we:

Vergaderingen of samenwerkingen kunnen al rechtstaand gebeuren door onze hoge duo vergadertafel.

Klanten of bezoekers ontvangen gebeurt meer en meer in een apart ingerichte ontvangstruimte. Zelfs voor een kleine ruimte kan dit snel aangepakt worden. Door onze soft seating, tapijt en bijzettafeltje creëerden we met weinig middelen een gezellige ontvangstruimte. Er wordt niet alleen de focus gelegd op gezelligheid, maar ook ergonomieis een belangrijke factor. Het ronde tafeltje is in hoogte verstelbaar dankzij een flexilift. Het is dus perfect mogelijk om je bezoeker/klant zittend of rechtstaand te ontvangen.

Voor de inrichting van het directiekantoor plaatsten we een op volledig op maat gemaakt zit-sta-bureau. De zijwand en opbergkastjes aan beide zijden zorgen voor de fijne afwerking. Als bureaustoel kiezen we voor onze kwalitatieve bioswing 560 bureaustoel. Om werknemers, klanten, of bezoekers te ontvangen zijn twee comfortabele ontvangststoelen geplaatst.

In alle rust zelfstandig werk uitvoeren? Ook hiervoor beschikken we over een oplossing, de ergonomische cell chair. Een volledige akoestische stoel met een tafeltje en makkelijk verplaatsbaar.

Rugleeftijd.be