Future proof werkomgeving
Kantoorinrichting Overzicht

Waarom kiezen voor een futureproof werkomgeving?

Een slimme en ergonomische werkomgeving helpt je bedrijf vooruit. Investeren in ergonomie betekent rechtstreeks investeren in de gezondheid en energie van je medewerkers. Wie zorg draagt voor mensen, creëert zo een niet te stoppen positieve dynamiek binnen een organisatie.

Voor elke taak de juiste werkplek

Een kantoor als kameleon, dat zich aanpast aan de groei van je bedrijf en aan de noden van je medewerkers? Dat is precies wat een activity-based kantoorinrichting voor je doet. Denk aan plekken waar mensen ongestoord geconcentreerd kunnen werken, ruimtes om samen te werken of te vergaderen, een plek om creativiteit de vrije loop te laten, ... Goed voor de productiviteit, de creativiteit én de gezondheid.
Dit kan op verschillende niveaus:

  • De individuele werkplek: een ergonomische werkpost rekening houdend met de positie van je toetsenbord, muis, beeldscherm, documentenhouder, ...
  • De algemene werkomgeving: activatie tijdens de werkdag door afwisseling van zitten, staan of een zit-sta positie aan te nemen. Dit via ergonomische bureaustoelen, zit-sta tafels, zitballen, krukjes, ...
  • Een slimme kantoorindeling: verschillende ruimtes volgens de juiste situatie, soort werk of ontspanning

Creëer een sterk werkgeversimago

Goeie medewerkers aantrekken en aan boord houden is een hot topic. Zeker voor een groeiend bedrijf. Een gezonde en aangename werkomgeving is meer dan ooit een must om talent aan te trekken. Een inspirerend kantoor laat zien waar je bedrijf voor staat én hoe je omgaat met je mensen. Zo zorg je voor tevreden en gemotiveerde medewerkers en maak je indruk op prospecten, partners en sollicitanten.

Het belang van ergonomie

De fysieke en mentale gezondheid van je medewerkers is een belangrijke indicator voor het succes van je bedrijf. Het loont dus om te investeren in ergonomie. Goed advies en het juiste materiaal helpen fysieke klachten te voorkomen en geven je medewerkers meer energie. Niet alleen op kantoor, maar ook bij het thuiswerken of in je productieomgeving.

Ergodome believer charles valcke

Mijn ervaring met Ergodôme is dat ze een heel persoonlijke en betrouwbare aanpak hebben. Ze luisterden naar onze behoeftes en visie. En gingen daarmee aan de slag. Daarnaast stelden ze zich in de verschillende fases ook heel flexibel op waardoor snel op de bal gespeeld kon worden. Het resultaat mag er wezen!
Een ervaren team kwam alle kantoormeubilair plaatsen en installeren op het afgesproken tijdstip. Zo konden wij vlot en zonder zorgen onze intrek nemen.

Klaar voor de switch?

We begeleiden je van A tot Z tot bij iedere stap. Van ontwerp tot aankleding bouwen we samen aan een productief en mensgericht kantoor.

Meer over totaalinrichting
Kantoorinrichting van a tot z

Bekijk onze realisaties

Rugleeftijd.be