Hogere levenskwaliteit dankzij ergonomie
Ergonomie Overzicht

Ontdek hoe ergonomie je leven kan veranderen

Wie rugpijn of nekpijn heeft, weet dat dit de levenskwaliteit naar beneden haalt. Elke dag ontvangen wij mensen met rug- en nekklachten die op zoek zijn naar hulp. Ergodôme biedt concrete oplossingen op het vlak van slapen, werken en relaxen. Heb je zelf last? Bezoek onze showroom voor een adviesgesprek.

De reden waarom we dit doen, is eenvoudig: de medische wereld kan je helpen met een diagnose en een behandeling, maar bij Ergodôme pakken we de oorzaak van je pijn aan.

Doet je rug 's morgens pijn of voelt hij stram aan? Dan klopt er waarschijnlijk iets niet met je matras. Maar gelukkig kunnen we dit oplossen en je opnieuw goed laten slapen.

Heb je tijdens of na de werkdag pijn aan je rug of je nek (van het zitten)? Dan kunnen we je helpen met een ergodynamische bureaustoel of werkomgeving.

Kan je niet pijnvrij relaxen in je zetel? Moet je altijd een kussen achter je rug steken omdat je anders niet gemakkelijk zit? Of heb je moeite om recht te staan? Er zijn talloze oplossingen mogelijk, we kunnen je zeker helpen. Onze specialisten staan voor je klaar.

Hogere levenskwaliteit

In veel gevallen zijn rugproblemen het gevolg van een overbelasting van de wervelkolom. Door op een juiste manier te werken of door ergonomisch correct te slapen, te zitten of te relaxen, zal je je al veel beter voelen. Dat is waar Ergodôme voor staat: een hogere levenskwaliteit kan, dankzij ergonomie.

We geven je de aandacht en de medisch onderbouwde service die je nodig hebt. Kom gerust langs en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Rugleeftijd.be